Подбати про військових напередодні Миколая просять тернопільські волонтери

Фото з відкритих мереж

Фото з відкритих мереж

Благодійна акція «Подарунок для солдата на Миколая» стартувала у Тернополі. ЇЇ ініціювали та підтримали волонтерські організації, благодійний фонд «Карітас», Греко-Католицька Церква. Головним завданням акції є збір необхідних речей для солдатів. Зібрані до дня святого Миколая подарунки завезуть на передову солдатам. Долучитися до акції можуть усі бажаючі, принісши теплий одяг та взуття, засоби особистої гігієни, дитячі малюнки, листи та солодощі. Зібрати волонтери планують понад 1500 подарунків, – повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

В унікальний онлайн університет запрошують маленьких тернополян

Наступна стаття

Сергій Лупійчук

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.