Тернополянам пропонують позмагатися за кращу Різдвяну шопку

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З 1 грудня у Тернополі стартує конкурс на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво». Триватиме він до 14 січня 2018 року. У конкурсі можуть брати участь усі, вікових обмежень немає та можуть бути як колективні, так й індивідуальні. Єдина умова – шопка повинна бути виготовлена власноруч, розмір не повинен перевищувати 70 сантиметрів. Інформацію про учасника конкурсу потрібно до нижньої частини макету прикріпити.

Заявки для участі у конкурсі необхідно подати 5 січня наступного року в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради. Найкращі макети Різдвяної шопки обиратиме журі. Переможці отримають грошову винагороду. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

Іноземці їдуть в Тернопіль за дешевою освітою, діабет молодшає, а водіїв чекають нові штрафи. Підсумки тижня (Ефір)

Наступна стаття

З нагоди професійного свята колектив “МедіаТОРа” приймав вітання (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.