На Тернопільщині уві сні задихнулося немовля

Фото з відкритих мереж

Фото з відкритих мереж

П’ятимісячне немовля задихнулося уві сні біля мами. Трагедія трапилася у ніч з 17 на 18 листопада. За словами матері, дитину вона поклала спати о 23 годині 30 хвилин. А те, що хлопчик не дихає, помітила лише близько 6:30 ранку.

Медики, які приїхали на виклик, констатували лише смерть немовляти. Відповідно до висновку медиків, причина смерті – механічна асфіксія від закриття отворів носа та рота тканиною. Оскільки правоохоронці будь-яких тілесних ушкоджень на тілі дитини не виявили, то припускають, що хлопчик задихнувся через накриття чи покривальцем, чи якимось іншим полотном. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза. Триває слідство. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

У Тернополі розпочався новий сезон футзальної ліги (Відео)

Наступна стаття

Нечітка розмітка залишає інвалідів без паркомісць (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.