Тернополяни збирають підписи, аби захистити мандрівних тварин

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Заборонити розміщення пересувних цирків із використаннями тварин просять тернополяни. Відповідну петицію вони розмістили на сайті міської ради. Проголосували вже 242 людини із 300 необхідних.

Жителі краю вважають, що використання тварин  у пересувних цирках, зоопарках та на виставках є неприпустимим та суперечить закону. Зазначають, що Тернопіль – європейське місто, а більшість європейських країн уже відмовилась від такого виду розваг.

Розміщення пересувних цирків на своїй території заборонили також й деякі українські міста – Мукачеве, Ужгород, Луцьк, Львів, Калуш, Дніпро, Миколаїв та навіть селище Богородчани, що на Львівщині. Щодо виставок і зоопарків, то ця заборона діє ще з 2015 року.

Попередня стаття

У парках Тернополя зріжуть 700 дерев

Наступна стаття

Волонтерка зі США вчить бучацьких школярів «сміттєвої культури» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.