Неповнолітній тернополянин викрав понад 30 тисяч гривень пожертв

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Понад тисячу доларів та три тисячі триста гривень викрав у Тернополі неповнолітній юнак. Скринька для пожертв знаходилася у тимчасово облаштованому для молитов приміщенні на вулиці Живова. Повідомив правоохоронців про злочин тернопільський студент. Хлопець припустив, що ймовірніше злодій проник до приміщення в період з 15 по 16 листопада.

Правоохоронці вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 15-річний тернополянин. Хлопець неодноразово бачив, як в приміщення будинку заходять іноземні студенти. Йому стало цікаво і він періодично приходив дивитися, як проходять обряди у мусульман. Останній похід завершився крадіжкою. Гроші неповнолітній грабіжник витратив на власні потреби. За вчинений злочин йому загрожують штраф, виправні роботи або ж позбавлення волі на строк до 3 років. Триває слідство. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

Копійки втрачають цінність, – тернополяни про намір Нацбанку вивести монети з обігу (Відео)

Наступна стаття

«Стояли не даремно», – тернополяни про четверту річницю Революції гідності  (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.