Понад 200 автомобілів у заторі через пожежу на Тернопільщині

На автошляху міжнародного значення М-12 горів вантажний автомобіль «Mercedes -Benz Actros». Пожежа виникла 21 листопада близько 2:00 ночі між населеними пунктами Ступки та Романівка Тернопільського району. Полум’я охопило весь автомобіль ще до прибуття рятувальників. Понад дві години на цій ділянці дороги рух транспорту був зупинений. У тимчасовому заторі знаходились біля 200 авто.

Ліквідували пожежу погасили близько 4 години ранку. Вогонь повністю знищив автомобіль «Mercedes -Benz Actros» та вантаж, який у ньому знаходився.  Причину загоряння та збитки встановлюють. Повідомляє управління ДСНСУ у Тернопільській області.

Попередня стаття

Борис Гуменюк

Наступна стаття

Копійки втрачають цінність, – тернополяни про намір Нацбанку вивести монети з обігу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.