Центр Тернополя прибирають від першого снігу (Відео)


«Михайло приїхав на білому коні» – Тернопіль засніжило. Зима не стала чекати календарного початку і від ночі вівторка міські вулиці засипає мокрим снігом. Комунальники на цей раз відреагували оперативно, вже зранку на дорогах працювала техніка.

Камера МедіаТОР застала комунальників, які розчищали від снігу Театральний майдан. З самого ранку снігоприбиральні машини працювали біля драмтеатру, у сквері по вулиці В. Чорновола та біля пам’ятника Т. Шевченку.

З давнини вважають: від Михайла зима морози кує. За народними прикметами якщо на Михайла падає мокрий сніг, то майбутній урожай буде щедрим.

 

Попередня стаття

УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ (Наживо)

Наступна стаття

Борис Гуменюк

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.