В управлінні поліції охорони в Тернопільській області новий керівник (Відео)


Посаду керівника управління поліції охорони в Тернопільській області обійняв капітан поліції Роман Лихота, який до цього був заступником начальника управління. Представив нового очільника начальник Департаменту поліції охорони Олександр Гаврилюк. Він, зокрема, зазначив, що система поліції охорони – є, була і буде. А їх відомство підтримує і Міністр, і голова Національної поліції.

– Хочуть від нас бачити нову стратегію розвитку, хочуть нас бачити в агропромисловому комплексі, щоб ми зараз звернулися до фермерів, щоб не було цих рейдерських захоплень. Ну, в вас я бачу в Тернопільській області це в певній мірі вже робиться. Хочуть нас бачити на залізній дорозі, де раніше була транспортна міліція. Ну і ряд, ряд ще наших видів діяльності, які ми можемо запропонувати для населення.

За співпрацю попередньому керівнику поліції охорони Олегу Іващенку подякував начальник ГУНП в області Олександр Богомол.

– Хочу вас запевнити, що на Тернопільщині в нас досить серйозна взаємодія між підрозділами ГУНП, Патрульної поліції – от є керівник, і Державною службою охорони. Започатковані приклади взаємодії по спільних нарядах – вони в нас вже існують. І реалізація їх буде більш досконаліша. 

 

Попередня стаття

Тернопільські університети захищатимуть статус національних ВНЗ

Наступна стаття

Тернопільський вікіпедист не редагуватиме Вікіпедію через проросійських вандалів. Фото

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.