Тернопільські рятувальники вибили вікно у квартирі на 4 поверсі через смерть її власниці

Про те, що з літньою власницею квартири на вулиці 15 Квітня,27 щось трапилось запідозрили її знайомі. Вони постукали в двері та ніхто не відчинив. Не почувши жодного звуку, люди повідомили екстрені служби.

Двері у квартиру померлої броньовані, тож рятувальниками довелося зазирати у домівку через вікно 4-го поверху. За допомогою спецтехніки вони піднялися до вікна багатоповерхівки. Там побачили, що в приміщенні нерухомо лежить жінка. Аби потрапити у квартиру їм довелося вибити вікно, – розповідають очевидці. Наразі на місці події працюють правоохоронці.

 

Попередня стаття

Щодо тернопільських депутатів відкрито 25 кримінальних проваджень (Відео)

Наступна стаття

Сто тисяч гривень кредиту пропонує тернополянам новий мобільний банк

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.