Сто тисяч гривень кредиту пропонує тернополянам новий мобільний банк

Фото з відкритих мереж

Фото з відкритих мереж

Клієнтами першого мобільного банку тернополяни можуть стати, надавши лише фото Перший мобільний банк без відділень запрацював в Україні. Називається він monobank. Засновники ІТ-компанії – колишні топ-менеджери «ПриватБанку», які звільнилися з фінустанови після її націоналізації. Додаток можна встановити на смартфон. Аби стати клієнтом monobank, потрібно лише сфотографувати паспорт і ідентифікаційний номер. Опісля, представник компанії доставить карту за вказаною адресою. Оформлення, обслуговування і доставка картки здійснюються безкоштовно, а також інші платежі з допомогою неї. Крім того, картка передбачає кредитний ліміт на суму до 100 тисяч гривень та кешбеки до 20% від суми покупки. Надалі з’явиться можливість купити товар у розстрочку в будь-якому магазині в будь-якій точці світу в межах до 100 тисяч гривень. Повідомив на своїй сторінці у Facebook один із засновників проекту, в минулому ІТ-директор «ПриватБанку» Дмитро Дубілет.

Попередня стаття

Тернопільські рятувальники вибили вікно у квартирі на 4 поверсі через смерть її власниці

Наступна стаття

Тернополяни втомилися волонтерити, склади для бійців АТО – пусті (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.