У Тернополі крадій елітних товарів «попався» на камеру (Відео)


Молодий тернополянин крав у місцевих магазинах елітний товар. За поцуплену ікру та дорогий алкоголь – під домашнім арештом.

До працівників поліції звернулися із заявами декілька власників магазинів. В одному з торгових закладів охоронці пробували затримати злодія, але йому вдалося втекти. В іншому магазині камери відеоспостереження зафіксували, як чоловік ховає під куртку дорогий алкоголь.

– До вчинення крадіжки причетний 22-річний тернополянин, який ніде не працює. Чоловік неодноразово заходив в продуктові магазини та здійснював крадіжки товарів, зокрема, банок ікри, шоколаду та елітних напоїв, – розповідає слідчий Тернопільського відділу поліції Анна Матвіїв.

У поліції повідомляють про шість фактів крадіжок зі збитками в понад три тисячі гривень. На момент досудового розслідування тернополянин під домашнім арештом.

 

Попередня стаття

80-річного дідуся у петриківському лісі шукали 5 годин (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі тиждень буде з дощами та мокрим снігом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.