У Тернополі тиждень буде з дощами та мокрим снігом

До кінця цього тижня в Тернополі збережеться похмура погода з  незначними морозами вночі. Ці опади зумовить теплий атмосферний фронт з центру над Румунією.

Отже, 28 листопада тернополянам слід очікувати сніг з дощем. Температура повітря вдень 0+5 градусів тепла та -4+1 – вночі.

29 листопада – також незначні опади у вигляді снігу та дощу. Температура повітря вдень  +1+6 градусів тепла та -3+2 вночі. Вітер переважно південно-східний 7-10 м/с. 30 листопада синоптики прогнозують сульний поривчастий вітер, місцями 15-20 м/с.

Такою погода буде до кінця тижня, – повідомили журналістам інтернет-телебачення «МедіаТОР» у Тернопільському обласному гідрометеоцентрі.

 

Попередня стаття

У Тернополі крадій елітних товарів «попався» на камеру (Відео)

Наступна стаття

Круговий рух біля Збаразького КП зменшить кількість ДТП та полегшить виїзд з Тернополя (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.