Пасажири Тернопільщини їздять у несправних автобусах (Відео)


Впродовж місяця на Тернопільщині поліцейські перевірятимуть пасажирські автобуси та автомобілі таксі. Профілактичні заходи “Перевізник зима-2017” вони проводитимуть з 17 листопада спільно з працівниками укртрансбезпеки.

– Мета перевірки – виявлення та усунення недоліків по перевезенню пасажирів, а саме: дозвільних документів на перевезення, наявність аптечки, вогнегасника та справність стану технічних засобів, – каже інспектор Тернопільського відділення поліції Віталій Шегера.

Зупинивши авто чи автобус, поліцейські також перевірятимуть чи працюють світлові попереджувальні сигнали та чи транспорт технічно справний. Звертатимуть увагу працівники поліції і на організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів, медогляду водіїв та підготовці громадського транспорту до використання в осінньо-зимовий період.

– Найбільш типові порушення – недотримання режиму роботи та відпочинку. Водії перепрацьовують, збільшується їх фізичне навантаження і, як результат, погіршується реакція та концентрація. Технічно готові до зими ще не всі транспортні засоби- не поміняні шини, у салонах холодно, не завжди справні акумулятори, – розповідає начальник управління укртрансбезпеки в Тернопільській області Ігор Табака.

Правоохоронці та фахівці з укртрансбезпеки і надалі перевірятимуть маршрутні засоби та проводитимуть інструктажі з перевізниками та водіями щодо неухильного дотримання вимог правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів.

Попередня стаття

На Тернопільщині – штормове попередження

Наступна стаття

Тариф на доставку газет вдвічі зросте

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.