Тариф на доставку газет вдвічі зросте

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Публічне акціонерне товариство «Укрпошта» планує на 100% підвищити  тарифи на доставку друкованих видань за передплатою. Здійснюватимуть цю процедуру у два етапи. Перше підвищення на 50% відбудеться 1 липня 2018 року та на стільки ж друге – 1 січня 2019 року. Керівництво підприємства зазначає, що поетапне вирівнювання тарифів до рівня собівартості дозволить держпідприємству лише частково скоротити збитковість послуги в 2017 році. В січні-вересні цього року «Укрпошта» отримала 415,5 мільйони гривень чистого збитку проти 15,2 мільйони гривень прибутку за аналогічний період 2016 року.
Підвищення тарифів на надання послуг у середньому на 49,4% узгодила для цього підприємства 23 лютого Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації. Зокрема, тарифи на пересилання простих поштових карток, листів, бандеролей, рекомендованих листів зросли на 59,6% та на 22% – пересилання посилок . Повідомляє УНІАН.

Попередня стаття

Пасажири Тернопільщини їздять у несправних автобусах (Відео)

Наступна стаття

Новорічне шоу «Королівство тіней» презентують у Тернополі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.