Відтепер комунальне майно Тернополя продаватимуть через систему Prozorro

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Положення про порядок відчуження комунального майна Тернополя погодив Виконавчий комітет. Відтепер продаж основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади міста, здійснюватимуть через систему Prozorro. Процедура відбуватиметься на конкурентних засадах на аукціоні за незалежною оцінкою виключно на підставі рішення сесії Тернопільської міської ради.

Тернопіль став другим містом в Україні, яке приєдналося до системи Prozorro, підписавши декларацію про приєднання влітку 2017 року. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

Тернополяни знову зможуть придбати «Доступне житло» (Відео)

Наступна стаття

Інформація про зміну вартості закордонного паспорта – фейк

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.