На Тернопільщині горіли чотири пасажирські автобуси

29 листопада близько опівночі у гаражі на території автотранспортного підприємства у Збаразькому районі виникла пожежа. Прибувши на місце, тернопільські рятувальники встановили, що у приміщенні знаходяться 4 автобуси. Площа загоряння – 200 квадратних метрів.  Пожежу ліквідували.

Рятувальникам вдалося врятувати три автобуси SKANIA  та гаражне приміщення. Вогонь знищив один автобус NEOPLAN, 20 вікон, електроінструменти, ручні інструменти, деталі до автобусів, оздоблення стін та стелю гаражу. Загиблих немає. Причину та збитки пожежі – встановлюють. Повідомляє управління ДСНСУ у Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Тернопільські обранці пропонують шукати кошти для навчання сільських дітей в бюджетах райрад (Наживо)

Наступна стаття

«Залишилося ще повітря приватизувати», – тернополяни проти приватної власності лісів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.