Тернопільську викладачку судитимуть за вимагання хабара

Фото з відкритих джерел

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 354 КК України скеровано до суду Тернопільською місцевою прокуратурою. 10 жовтня цього року до прокуратури із заявою звернулась студентка одного з навчальних закладів міста. Дівчина повідомила, що майстер виробничого навчання вимагає у неї  1 тисячу 500 гривень за зарахування виробничої практики, яку вона фактично не проходила.
Наступного дня дівчина принесла майстрині у службовий кабінет обіцяні гроші, та передала їй необхідну суму правомірної вигоди. Цей факт зафіксували правоохоронці. Розслідування завершено. Інкримінована викладачеві стаття щодо одержання працівником установи, який не є службовою особою, неправомірної вигоди для себе за вчинення дій в інтересах того, хто надає таку вигоду, передбачає штраф, громадські роботи або позбавлення волі до двох років. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Онлайн трансляція подій під час сесії міської ради 30 листопада м. Тернопіль

Наступна стаття

«Не можу повернутися до вас обличчям», – тернополянка, яка живе зі СНІД (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.