З Нового року послуги “Укрпошти” подорожчають

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Міністерство юстиції України зареєструвало рішення про зміну граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку з 1 січня 2018 року. Подала документ до Міністерства Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

Зазначені граничні тарифи набирають чинності  після публікації в Офіційному віснику України. Згідно з інформацією держпідприємства «Укрпошта», вартість відправки ключових видів поштової кореспонденції знизиться.

Отже, вартість відправлення листа від 50 до 250 грам знизиться до 7 гривень 50 копійок.  Відправлення від 2 до 3 кілограм подешевшають на 55% – до 25 гривень. Вартість відправки невеликих поштових листівок і листів (до 50 г) залишиться без змін і становитиме 5 гривень.

Зросте тариф для відправлення посилки вагою до 1 кг виросте на 20% – до 12 гривень, а для двокілограмових – до 14 гривень. Посилка до 4 кг коштуватиме 18 гривень, що на 5,3% менше, ніж діючий тариф. Вартість пересилання посилок від 4 до 10 кг також знизиться, при цьому найбільше знизиться вартість відправлення посилки вагою 10 кг – на 18,9%, до 30 гривень. Також зміниться вартість міжнародних відправлень.  Наприклад, тариф для комбінованого пересилання посилки до 5 кілограм до США зросте на 32%, тариф для авіадоставки в цьому напрямку – на 1

«Укрпошта» щорічно здійснює обробку та доставку споживачам більш як 240 мільйонів поштових відправлень, 16 мільйонів посилок і відправлень з оголошеною цінністю, 15 мільйонів переказів, а також доставляє більш як 83 мільйони пенсій. Повідомляє УНІАН.

Попередня стаття

Від сьогодні прожитковий мінімум тернополян збільшився

Наступна стаття

Критий пішохідний міст над колією залізничного вокзалу поліціятни охоронятимуть від вандалів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.