«Копійчаного прожиткового мінімуму не вистачить», – жителі Копичинців (Відео)


З 1 грудня в Україні зріс прожитковий мінімум. Для працездатних осіб він виріс на 78 гривень і нині становить 1 762 гривні.

Це передбачено законом «Про державний бюджет України на 2018 рік». Також відповідно до показника прожиткового мінімуму зросте розмір допомоги для дітей, трохи більше отримуватимуть одинокі матері, малозабезпечені родини, а також люди з інвалідністю. Так, прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць для дітей віком до 6 років збільшено на 66 гривень, для дітей віком від 6 до 18 років – на 83 гривень, для працездатних осіб – на 78 гривень та для осіб, які втратили працездатність прожитковий мінімум зріс на 61 гривню.

У зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму проведуть перерахунок соцдопомоги.

Чи вистачить українцям нового прожиткового мінімуму запитали у жителів Копичинців, –  опитування дивіться у проекті «Власне бачення» першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

На Микулинецькій горіла станція техобслуговування

Наступна стаття

Понад півсотні тернополян вкотре вийшли на захист “Березолю” від забудови

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.