На Микулинецькій горіла станція техобслуговування

Пожежа виникла 3 грудня на території станції технічного обслуговування на вулиці Микулинецька у Тернополі. Орієнтовна площа загоряння 50 метрів квадратних. Розповсюдження вогню на стоянку, де на відстані одного метра знаходились близько 15-ти автомобілів, рятувальники не допустили.

Внаслідок пожежі згоріли легковий автомобіль «BMW», холодильник, монітор, матеріали для ремонту автомобілів, титанові диски. Також вогонь повністю знищив покрівлю будівлі на площі 40 метрів квадратних,  двері, вікна, перегородки, стелажі та обладнання для технічного обслуговування автомобілів. Пошкоджені ролетні ворота, металевий каркас даху, покрівля  та стіни суміжної будівлі на площі майже 10 метрів квадратних. Повідомляє управління ДСНСУ у Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Валерій Пекар

Наступна стаття

«Копійчаного прожиткового мінімуму не вистачить», – жителі Копичинців (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.