Тернопільські АТОвці вітають колег з професійним святом (Відео)


6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України. З нагоди свято тернопільський військовослужбовців відзначили нагородами.
Більше 3,5 тисяч військовослужбовців з Тернопільщини сьогодні виконують святий обов’язок захисту Вітчизни на Сході України. Сподіваюся, що вони відчувають підтримку кожного жителя Тернопільщини. І ми будемо все робити для того, щоб Україна була територіально цілісною, а армія – сильною, – каже голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна
Також АТОвці звернулися до колег зі словами привітання.
– Служба проходить в нас нормально. В зоні АТО вже півтора року. Передаю привіт рідним та знайомим. Бажаю всім здоров’я, – каже командир взводу.
– Хочу привітати від себе особисто, від особового складу нашої частини всіх військовослужбовців з Днем Збройних сил України. В першу чергу побажати міцного здоров’я, миру, успішного виконання завдань і найшвидшого повернення додому, – бажає командир Тернопільської артилерійської бригади.

Попередня стаття

Голову сільської ради з Тернопільщини можуть ув’язнити на 10 років

Наступна стаття

Українців по-новому працевлаштовуватимуть у Польщі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.