На Тернопільщині у пакунку для військового знайшли амфетамін

На Тернопільщині за незаконне зберігання наркотичних речовин відповідатиме 20-річний солдат-строковик. Хлопець – уродженець Дніпропетровщини. Службу проходив в Чортківській військовій частині.

У посилці, яку нещодавно солдатові передав друг поліцейські виявили три пакетики порошку, ззовні схожого на амфетамін. До пропускного пункту військової частини пакунок доставив кур’єр. Під час огляду з’ясувалося, що окрім продуктів у коробці міститься порошок, розфасований у три маленькі поліетиленові пакетики. Про те що це амфетамін, зізнався сам адресат.

За словами хлопця, психотропи він вживав ще до служби в армії. Перебуваючи у військовій частині, дістати амфетамін змоги не мав. Тож у листі попросив товариша передати наркотики.  Порошок вилучили та направили на експертизу в НДЕКЦ.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Йому  загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Триває досудове розслідування. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Сорок відер вареників щотижня ліплять тернопільські волонтерки (Відео)

Наступна стаття

Прихильники Саакашвілі вийшли на акцію протесту (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.