Білорусь обмежила ввезення свинини з Тернопільщини

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Одразу з чотирьох областей України Білорусь тимчасово обмежила ввезення свинини. Тимчасові обмеження на імпорт м’яса стосується Харківської, Сумської, Донецької та Тернопільської областей. Причина – спалахи на цих територіях африканської чуми свиней (АЧС).

Відповідне рішення розміщене на сайті департаменту ветеринарного і продовольчого нагляду Міністерства сільського господарства і продовольства Білорусі від 28 і 29 листопада, – повідомляє УНІАН. Згідно з документом, заборона поширюється на імпорт живих свиней, зоопаркових і циркових тварин сприйнятливих видів, свинини і продуктів її переробки, мисливських трофеїв, отриманих від сприйнятливих видів тварин та інше.

Заборона стосується також кормів і кормових добавок, що містять у своєму складі свинарське сировину з Харківської, Сумської, Донецької та Тернопільської областей. Обмежили імпорт й устаткування, що використовується для перевезення, утримання, забою і оброблення свиней.

Попередня стаття

На об’їзній Тернополя затор (Відео)

Наступна стаття

На будівництві у Києві загинув житель Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.