Бойову славу показали в інсталяції з двадцяти кілометрів ниток (Відео)


Зал бойової слави в арт-інсталяціях. У військові частині Тернополя відкрили студію з просторовими композиціями. З передової передали предмети військової атрибутики, речі та фотографії.

Посередині залу – інсталяція з переплетених ниток, яка за словами дизайнерки Ольги Шаварської, показує бойовий шлях України, армії та 44-ї окремої артилерійської бригади. Понад місяць вона разом зі своєю командою дизайнерів працювали над її оформленням.

– Для цієї інсталяції використали двадцять кілометрів нитки. Допоки ми всі, як ці нитки, будемо тісно зв’язані між собою міцними вузликами, доти ми непереможні, – каже дизайнер Ольга Шаварська.

Аналогу арт-студії бойової слави немає у Збройних силах України, – зауважує начальник клубу окремої артилерійської бригади ОК «Захід» Юлія Шкугра. – Виставка побудова на фотографіях, бойових трофеях та інсталяціях. Усі експонати за місяць передали хлопці з передової.

Щомісяця експозиція студії поповнюватиметься. Відвідати зал бойової слави у військовій частині Тернополя можуть всі охочі. Історію артилерійської бригади розказуватимуть під час екскурсій.

 

Попередня стаття

Сніг та мороз. До кінця тижня синоптики прогнозують зимову погоду

Наступна стаття

Тернопільський автобус возить пасажирів, не контролюючи швидкість (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.