Дві сестрички, для яких збирали кошти на обстеження, їдуть у Бельгію (Відео)

Діагноз невідомої недуги, яка вразила мозок двох маленьких тернополянок, тепер встановлюватимуть закордонні лікарі. Сестрички Каролінка та Камілка Богданові 10 грудня їдуть на обстеження у Бельгію. Щоб врятувати дітей, батькам потрібно було – 36 тисяч євро. Необхідні кошти зібрати вдалося. Допомогли їм у цьому усі небайдужі.
Ще місяць тому сім’я Богданових зверталася до людей із проханням про допомогу. Невідома хвороба  не дає нормально розвиватися їхнім донькам. Дітей оглядали вітчизняні спеціалісти, проте остаточного діагнозу встановити не змогли. Лікарі впевнені лише в тому, що в обох дівчат є ураження центральної нервової системи, а от причина проблеми незрозуміла. Батьки ж стверджують, діток виписали з пологового будинку без патологій.
Аби встановити точний діагноз сім’я незабаром поїде до закордонних спеціалістів.

Попередня стаття

Прихильники Саакашвілі вийшли на акцію протесту (Наживо)

Наступна стаття

«Повертайтеся живими», – жителі Чорткова вітають з Днем ЗСУ (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.