Молодий тернополянин крав акумулятори з вантажівок

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

32-річний тернополянин за крадіжку автомобільних акумуляторів може сісти до в’язниці на 5 років.  На гарячому чоловіка затримали працівники Тернопільського відділу поліції. Про спробу крадіжки поліцейських повідомив співробітник компанії, яка здійснює роботи на будівництві Варшавського мікрорайону. Він помітив, як двоє невідомих вовтузяться поблизу вантажівки ДАФ. Згодом з’ясувалося, що з автомобіля зняли два акумулятори вартістю 8 тисяч гривень.

За оперативними даними, у підозрюваного був спільник, проте той втік з місця злочину. Затримали лише 32-річного тернополянина. Акумулятори він повернув добровільно. Збути крадене на ринку або віднести до пункту прийому металобрухту зловмисник не встиг.

За словами правоохоронців, підозрюваний причетний щонайменше до семи аналогічних крадіжок. Адже заяви про крадіжки акумуляторів з легкових автомобілів до поліцейських почали надходити ще з жовтня.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 ККУ. Правопорушення  карається обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк. У якості міри запобіжного заходу суд обрав чоловіку тримання під вартою. Триває досудове розслідування. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

На Тернопільщині за удар по обличчю жінка зарізала свого чоловіка (Відео)

Наступна стаття

У Теребовлянській військовій частині відкрили контрольно-пропускний пункт (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.