На Тернопільщині, аби помститися дружині, чоловік підпалив будинок

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Житель села Борсуки Лановецького району відповідатиме за умисне пошкодження майна. Про займання будівлі на одному з господарств у відповідні служби повідомили його сусіди. Правоохоронці з’ясували, що пожежі передувала сварка подружжя.  Чоловік настільки сильно розізлився на дружину, що вирішив спалити все нажите власними заробітками.

Спочатку він підпалив килимок та диван у хаті, а далі подався палити хлів. Пожежу ліквідували. Не постраждали ані люди, ані худоба. За фактом злочину відкрили кримінальне провадження згідно частини 2 статті 194 ККУ. Палію загрожує від 3 до 15 років позбавлення волі. Повідомляє ГУНП в Тернопільські області.

Попередня стаття

«Повертайтеся живими», – жителі Чорткова вітають з Днем ЗСУ (Відео)

Наступна стаття

На об’їзній Тернополя затор (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.