Сніг та мороз. До кінця тижня синоптики прогнозують зимову погоду

Дощі, мокрий сніг, ожеледиця та мороз – такою буде цими днями погода на Тернопільщині. З 7 по 9 грудня регіон перебуватиме під впливом атмосферних фронтів від циклону з центром над Норвезьким морем. Відтак, погода протягом тижня буде такою:

7 грудня день буде без істотних опадів, вночі дощ з мокрим снігом та ожеледиця. Вітер західний 7-12 метрів/секунду, місцями пориви вітру 15-20 метрів/секунду.

Мінливу хмарність  та ожеледицю на дорогах тернополянам варто очікувати 8 грулня. Вдень без істотних опадів. Вітер південно-західний 9-14 метрів/секунду. Температура повітря вночі становитиме -1+4 градуси тепла, вдень +2+7 градусів тепла.

Вранці та вдень 9 грудня синоптики прогнозують дощі із снігом. Також буде туман і ожеледиця. Вітер південний з переходом на північний.  Впродовж доби температура повітря становитиме -0+5 градусів тепла.

Від 0 до -5 градусів морозу буде вночі 10 грудня. Цього дня пануватиме Балкійський циклон. Температура повітря значно понизиться. Опади будуть у вигляді мокрого снігу та снігу.

11 грудня сніг падатиме вночі, вдень – без істотних опадів. Температура повітря вдень -4+1градус тепла, вночі – -2-7 градусів морозу. Повідомили журналістам інтернет-телебачення “МедіаТОР” у Тернопільському обласному гідрометеоцентрі.

Попередня стаття

У Теребовлянській військовій частині відкрили контрольно-пропускний пункт (Відео)

Наступна стаття

Бойову славу показали в інсталяції з двадцяти кілометрів ниток (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.