У лікарні померла 21-річна дівчина, яку збила автівка на Бандери

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Уродженка Борщева, 21-річна Марта Зінчук, яка нещодавно постраждала у ДТП, померла у лікарні. Про це повідомила в мережі Tina Kuzyk.

Аварія сталась на 5 грудня на проспекті Степана Бандери біля магазину «У Василя». Дівчину збив водій Mercedes-Benz Sprinter, коли вона  переходила дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу. Госпіталізували Марту у реанімаційне відділення із відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку та у церебральній комі.

У 37-річного водія медики взяли аналіз крові на визначення стану алкогольного сп’яніння. За попередніми даними правоохоронців, водій був тверезим. Обставини аварії з’ясовують.

Попередня стаття

«Нам своїх революціонерів вистачає», – тернополяни про акції Саакашвілі під ВР (Відео)

Наступна стаття

На світлофорі поблизу Березовиці зіткнулися дві автівки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.