В мережі з’явилась нова суїцидальна гра для дітей

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Нова смертельна гра «Червона сова» активно поширюється у соцемережах. Її головне завдання – довести дитину до суїциду. Правила такі ж, як і у вже забороненої «Синій кит».

Спочатку, – каже уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, – дітей заманюють в гру. Надсилають їм посилання, по якій потрібно перейти (вона як би викидає помилку). Але завдяки цим посиланням «куратори» дізнаються орієнтовну адресу, де проживає учасник. А потім, якщо дитина відмовляється виконувати якесь завдання – її шантажують, що знають адресу і приїдуть до неї на «розбори». На дитину здійснюється психологічний вплив. Її змушують не спати кілька днів, бути постійно на зв’язку і відповідати куратору.

Ось одні із основних завдань – постійно бути online, моментально відповідати на повідомлення кураторів, які вони надсилають 24/7, а також, дивитися психоделічні відео посеред ночі (після цих відео дорослому можна посивіти, вже не говорю про те, що відбувається з психікою дітей). А ще аудіо з «потойбічного світу»…

Аби зрозуміти, чи не є учасником смертельного захоплення ваша дитина, варто знати деякі поведінкові ознаки гравця «груп смерті». А це – відчуженість, втома, постійно хоче спати, сидить в мережі посеред ночі, з’являються порізи на руках, – зазначив Микола Кулеба.

Якщо ви помітили певні прояви участь у грі в дитини – не дорікайте і не кричіть на неї! Одразу починайте довірливу розмову або ж зверніться до фахівця.

Попередня стаття

Тернопільський автобус возить пасажирів, не контролюючи швидкість (Відео)

Наступна стаття

«Нам своїх революціонерів вистачає», – тернополяни про акції Саакашвілі під ВР (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.