Африканську чуму свиней виявили у кабанів на Зборівщині

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На Тернопільщині зафіксували ще два випадки африканської чуми свиней серед диких кабанів. Тварини були відстріляні у Зборівському районі. Одного кабана – у мисливському господарстві ТзОВ «Оберіг», іншого – мисливських угіддях урочища села Гарбузів.

У тварин фахівці взяли патологічний матеріал та відправили його на дослідження у Львівську регіональну державну лабораторію ветеринарної медицини. Згідно з результатами досліджень від 30 листопада 2017 року, у кабанів виявили ДНК вірусу африканської чуми свиней. Повідомляє головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Попередня стаття

Відтепер освітні заклади контролюватиме спеціальна служба

Наступна стаття

За безкоштовним одягом звернулися понад півсотні тернополян (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.