Вночі на Тернопільщині погіршиться погода. Очікують мокрий сніг

Ввечері 9 грудня та вночі 10 грудня на Тернопільщині погодні умови погіршаться. Дощ з переходом в мокрий сніг. Вночі та вранці сильний сніг та мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вночі та вранці місцями пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура повітря протягом доби від 4° морозу до 1° тепла. Повідомили журналістам інтернет-телебачення “МедіаТОР” у Тернопільському обласному гідрометеоцентрі.

В управлінні ДСНС України у Тернопільській області застерігають водіїв бути максимально обережними за кермом, обов’язково враховати погодні та дорожні умови, дотримуватись безпечного інтервалу та дистанції, не перевищувати швидкість та уникати ризикованих маневрів. Просять за можливістю, відмовитись від подорожей на далекі відстані. Користуватись ременями безпеки. Тим водіям, що не мають достатніх навичок керування, радять утримуватись від поїздок під час негоди.

 

Попередня стаття

Житель Тернопільщини викрав пожертви у Зарваниці

Наступна стаття

Разом легше. Про проблеми, з якими стикались жителі Тернопільщини цього тижня – у підсумковому випуску (Ефір)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.