Під час снігопадів Тернополем обмежать рух вантажівок

фото з соцмереж

фото з соцмереж

Рух великовагового транспорту без антибуксових пристроїв на дорогах та вулицях Тернополя обмежать. Ліміт діятиме під час снігопадів, ожеледиці та інших несприятливих погодних умовах. Прийняте рішення дасть можливість забезпечити належний під’їзд та виїзд спеціальної аварійно-рятувальної чи іншої необхідної техніки.

Стосуватиметься обмеження проїзних шляхів, які сумісні з дорогами загального користування М-12, Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка, М-19, Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, Р-41, об’їзна Тернополя. Також при умовах снігопаду, ожеледиці на інших несприятливих погодних умовах заборонили паркування транспортних засобів на вулицях та дорогах міста, крім спеціально відведених для цього місць.

Обмеження забезпечить належний під’їзд та виїзд спеціальної аварійно-рятувальної та іншої техніки. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

П’яний чоловік на краденому тракторі розчищав дороги Шумська

Наступна стаття

Рекордну кількість фільмів покажуть у Тернополі під час «КіноХвилі» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.