Півсотні голів забили тернопільські футзалісти у Вищій лізі (Відео)


Четвертий тур Вищої футзальної ліги відбувся у спорткомплексі “Політехнік” 10 грудня. Він став одним із найрезультативніших з початку сезону. Найбільше голів – 17,  забили у матчі “Західхлібзбут” – “Майбутнє сиріт”. Непросту перемогу здобув один із лідерів першості – “ДСО”, який обіграв “Арсенал”. Перші очки у сезоні вдалося набрати великогаївському “Агрону”.

 

— Налаштовувалися на непросту гру, адже команда “Арсенал” хороша, має у своєму складі молодих гравців. На початку ми пропустили два голи, але проявили характер і змогли виграти матч, – коментує гравець команди “ДСО” Роман Андрієшин.

 

Результати матчів 4-го туру:

“Арсенал” – “ДСО” 4:7

“Західхлібзбут” – БФ “Майбутнє сиріт” 7:10

“Алюр” – “Ланівці-ОТГ” 2:6

“Агрон-Великогаївська ОТГ” – “Будівельний затишок” 4:3

“Віго-Острів” – “Вікторія” 1:8

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік впав з дерева і загинув

Наступна стаття

На «Алясці» протестують підприємці, бо бояться втратити бізнес (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.