Сьогодні судитимуть чоловіка, який розчищав дороги на краденому тракторі

У Шумському районному суді розглядатимуть справу щодо чоловіка, який вкрав трактор, аби розчистити сільські дороги.
Перед тим, як сісти за кермо, чоловік добряче випив. П’яного водія побачили односельчани і викликали правоохоронців.
– Чоловік не встиг накоїти біти, не пошкодив людського майна, але кермував напідпитку на вкраденому тракторі Т-40. Транспортний засіб належить Великодедеркалівському комунальному господарству. Тому було відкрито провадження і справу направлено до суду, – кажуть у Шумському відділенні поліції.
Директор КП «Великодедеркальський комбінат» факт крадіжки підтверджує. Проте про свого колишнього працівника відгукується добре.

– Він старанний працівник. Нещодавно звільнився, бо їздив на сезонні заробітки закордон. Повернувся і, вочевидь, через алкоголь вирішив таке скоїти, – каже директор КП «Великодедеркальський комбінат».

Крадієві інкримінують частину 2 статті 289 ККУ. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Справу розглядатимуть сьогодні, 12 грудня, о 15:00.

Попередня стаття

Тернопіль купив два вживані тролейбуси за 33 тисячі євро

Наступна стаття

Тернополяни не схвалюють прогнозованого прем’єром підняття зарплатні (Відео)

One Comment

    Avatar
  • После дорог, которые он увидел за рубежом, не утерпел хоть как-то изменить сельскую дорогу =))

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.