Небезпечний наркотик знайшли у молодого жителя Тернопільщини

Фото з відкритих джерел

Особливо небезпечний наркотичний засіб вилучили правоохоронці у 31-річного жителя Чорткова. Обшук у помешканні чоловіка здійснювали на підставі відкритого кримінального провадження за фактом крадіжки. Знайдена речовина – рослинного походження, зеленого кольору та подрібнена. Судово-хімічна експертиза підтвердила, що це канабіс, обіг якого заборонений.

Відповідатиме чортківчанин тепер не лише за вчинення крадіжки, а й за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Триває досудове розслідування. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

Почесне звання «Мати-героїня» присвоїли 22 жінкам Тернопільщини

Наступна стаття

Індустрія прямих продажів набирає обертів, – віце-президент Міжнародної торгівельної палати Тарас Демкура (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.