Повернувся з того світу: 15-річний тернополянин вижив після смертельного удару струмом (Фото)

Чотири місяці боротьби за життя. 15-річний тернополянин Антон Шиманський вижив після удару струмом у 27 тисяч вольт. Випадок стався 18 липня. Хлопець заліз на вагон на колії в районі «Нового Світу», від високовольтних ліній утворилася електрична дуга і його вдарило струмом.

– Напередодні я бачив відео, як з поїздів стрибають руфери і хотів також спробувати щось подібне. Пройти до потягу було дуже просто, залізти також, бо на вагонах є драбинки. Заліз, а що сталося далі – не пам’ятаю, але коли отямився побачив що згоріли джинси. Мене побачила жінка, вона відразу викликала швидку, а мені сказала просто лежати і не вставати, – пригадує Антон.

Мама хлопця, Галина  Шиманська, каже,  дорогою, де сталася трагедії вони з сім’єю ходять часто. На «Новому світі» живе їхня бабуся і сестра. Того дня Антон також йшов в гості до бабусі.

– Я була у відрядженні у сусідній області. Про нещастя мені повідомили лікарі. Перше, що сказали – «Не хвилюйтеся, ваш син живий, але дуже обгорів», а коли виписували, додали – «Ми витягнули його з того світу», – каже пані Галина.

У Антона обгоріло 50% шкіри, дещо постраждали внутрішні органи. Сьогодні хлопець вдома, проходить реабілітацію. Каже, рани ще довго гоїтимуться. Але вдячний всіх, хто допоміг йому з лікуванням. Каже, що цей урок запам’ятає на все життя.

 

 

Попередня стаття

Тернопільські ліквідатори ЧАЕС нарікають на малу пенсію (Відео)

Наступна стаття

На заводі з виробництва будматеріалів стався вибух (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.