Тернополяни не вірять у чесне правосуддя (Відео)


П’ятнадцятого грудня в Україні відзначають День працівників суду. В систему судових органів України входять: Конституційний Суд України, який вирішує питання про відповідність законів та інших правових актів Конституції України, дає офіційне тлумачення норм Конституції і законів України; Суди загальної юрисдикції, які утворюються, як правило, за територіальним принципом і які розглядають всі цивільні і кримінальні справи та справи про адміністративні правопорушення; Арбітражні суди, які розглядають справи стосовно господарських правовідносин. Вищим судовим органом у системі судів загальної юрисдикції є Верховний Суд України.

День працівників суду України традиційно відзначають з 2000-го року. Святкові заходи включають проведення урочистих церемоній і банкетів, нагородження заслужених працівників судової сфери.

Чи довіряють тернополяни українському правосуддю, – дивіться у проекті «Власне бачення» першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

З січня 2018 року іногородні батьки не платитимуть за відвідування їхніми дітьми освітніх закладів Тернополя

Наступна стаття

Тернопільські ліквідатори ЧАЕС нарікають на малу пенсію (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Той хто хоч раз зіштовхнувся з держустановами, ніколи не повірить в правосуддя. Жоден держслужбовець не приносить суспільству жодної користі. Нероби, бюрократи, хабарники.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.