Рятувальники показали, як витягли чоловіка з-під завалів після вибуху (Відео)


Сильний вибух і як результат – розкидані на кілька метрів уламки скла, перемішаного з болотом. Усе це наслідки нещасного випадку, який трапився у виробничих приміщеннях тернопільського комбінату «Будіндустрія».

На місце події одразу виїхали рятувальники, правоохоронці, швидка медична допомога. Фахівці почали оглядати територію, аби за гарячими слідами встановити причину вибуху.

– Виїздом на місце події було встановлено, що вибух відбувся внаслідок ймовірного порушення технологічного процесу відбувся вибух внаслідок якого під завалами опинилася людина, – розповідає начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області Віктор Маслей.

Пошуково-рятувальна операція тривала понад 2 години. З-під завалів рятувальники витягнули чоловіка, 1955 року народження, який на момент вибуху займався виготовленням залізобетонних плит. Потерпілий був при свідомості. Його передали у руки медиків.

– Було здійснено всі заходи для запобігання обрушення конструкції. Сьогодны буде проведене обстеження будівлі, засідання відповідних комісій для прийняття рішення про експлуатацію даної будівлі.

За попередньою інформацією, внаслідок вибуху обвалилося покриття цеху. Орієнтовно пошкоджено дах площею 800 метрів квадратних. Для пошуку людей рятувальники залучали кінологічний підрозділ.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 271 ККУ – порушення вимог законодавства про охорону праці. Триває слідство.

 

Попередня стаття

Тернополяни зможуть вільно подорожувати ще однією країною

Наступна стаття

Доріжку для тих, хто на колесах, облаштували у тернопільському парку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.