Передноворічний випуск модного журналу вже у продажі (Відео)


Передноворічний випуск журналу «CITY LIFE» вже у продажі. В 21 номері модного глянцю зібрані найцікавіші матеріали.

– У цьому році це останній випуск. Матеріали, які увійшли, актуальні і в 2018-му. Ми розповіли про художника Відродження Рафаеля Санті, про десять найдорожчих автівок, зібрали поради куди варто їхати на зимові відпустки, а також багато-багато інтерв’ю, – розповіла співвласниця та головний редактор журналу «CITY LIFE» Мар’яна Балабан.

На обкладинці журналу «CITY LIFE» Ліля Даниленко. За словами Тетяни Шершун, харизматична жінка, інтерв’ю з нею неформальне і кардинально відрізняється від опублікованих раніше. Презентація останнього випуску журналу в цьому році відбулася у новорічній атмосфері.

– Представлення новорічних колекцій зима та весна 2017-2018, лицарські бої та київська зірка YEGOR GRAY. Програма насичена для відпочинку, проведення і зустрічі Нового року разом з нашими друзями і партнерами, – каже співвласниця і комерційний директор «CITY LIFE» Тетяна Шершун.

Співак, учасник 8 сезону X-фактор YEGOR GRAY розповів, що на усі запитання в інтерв’ю для журналу відповідав із задоволенням. А приїхав до Тернополя, щоб заспівати своїх пісень.

 

Попередня стаття

Січневі пенсії тернополяни отримають вже цього місяця

Наступна стаття

Неочікувані небезпеки і прогнозовані успіхи. Як минув тиждень на Тернопіллі. Підсумковий випуск (Ефір)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.