Січневі пенсії тернополяни отримають вже цього місяця

Українські пенсіонери отримають пенсії за січень 2018 року цього року. Це дозволить забезпечити своєчасну виплату пенсій з урахуванням святкових та вихідних днів. Йдеться в постанові Кабінету міністрів України № 970.

Закон про загальну пенсійне забезпечення Верховна Рада ухвалила 3 жовтня. Чинності він набув 11 жовтня 2017 року. Згідно із законом, розмір пенсії кожного українця розраховуватимуть за новою формулою. Середній розмір пенсії  в листопаді, порівняно з січнем поточного року, збільшили на 41,1% і склав 2447,95 гривні.

Пенсії, які будуть виплачені через поштові відділення та установи банків з 4 по 25 грудня, Пенсійний фонд вже розпочав фінансувати.  Повідомляє УНІАН.

Попередня стаття

В Україні скоротять святкові дні. Їх буде лише десять

Наступна стаття

Передноворічний випуск модного журналу вже у продажі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.