Бучацький тракторист загинув через власну необережність

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком який стався два місяці тому з трактористом-машиністом на полі ТзОВ «Бучачагрохлібпром» завершили. Комісія Управління Держпраці у Тернопільській області встановила, що чоловік загинув внаслідок власної необережності. Зокрема, працював робітник без засобів колективного захисту, не було захисного огородження на карданному валу приводу водяного насоса бочки. До того ж загиблий перебував на робочому місці у стані алкогольного сп’яніння, що підтверджено медичним висновком.

Нагадаємо,  24 жовтня  зранку працівник прийшов на роботу, де йому провели передрейсовий медичний огляд, тестування на вміст алкоголю.  Техніку також перевірили, після чого він виїхав із тракторної бригади виконувати роботу.

Близько 15 години потерпілого знайшли без ознак життя у полі. Напівоголене тіло чоловіка знаходилося між трактором та бочкою.  Двигун господарського транспорту працював. Кардан крутився разом з одягом загиблого.

Згідно із довідкою судово-медичної експертизи смерть працівника настала від гострої кровотечі внаслідок травматичної ампутації лівої верхньої кінцівки. Повідомляє Управління Держпраці у Тернопільській області.

Попередня стаття

«Картку тернополянина» відтепер можна отримати за місцем подання анкети

Наступна стаття

У Тернополі пропав батько трьох дітей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.