«Картку тернополянина» відтепер можна отримати за місцем подання анкети

З 18 грудня жителі обласного центру, які до 16 листопада включно подали заявку на виготовлення електронного проїзного квитка «Соціальної карти тернополянина», можуть отримати її за місцем заповнення анкети. Станом на 15 грудня понад 57 000 тернополян подали заявки на отримання персоніфікованого електронного квитка.

Документи на оформлення «Соціальної карти тернополянина» можна подати у ЦНАПі, в Управлінні соціальної політики міської ради та в оператора електронних систем.  Також можна заповнити онлайн-форму на сайті «Файна карта» https://fayna-karta.te.ua/.

Учні та студенти можуть заповнити анкету на отримання картки у всіх навчальних закладах міста. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

Завтра у Тернополі засвітять головну ялинку

Наступна стаття

Бучацький тракторист загинув через власну необережність

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.