Тернопільську ялинку «запалили» від Вифлеємського вогню (Відео)


У Тернополі в День Святого Миколая відбулося відкриття новорічної красуні. На Театральному майдані урочисто засвітили вогні головної ялинки міста. Вона незмінна вже вісім років. У міській раді кажуть, ялинка у гарному стані – тому ще декілька років служитиме для тернополян.
Цього року ялинка, як і минулого, – у патріотичному стилі, світиться синьо-жовтими кольорами. На урочисте її запалення зійшлося чимало тернополян, особливо, дітей.
– Головну ялинку міста ми традиційно «запалили» від Вифлеємського вогню, який до Тернополя привезли пластуни. Зелена красуня штучна, служить нам вже 8 років. Ілюмінацію ми також не міняли, але ближче до Різдва обіцяємо здивувати тернополян, – розповідає міський голова Сергій Надал.
Ще один атрибут Різдва – традиційна шопка. Її освятили представники різних конфесій.
Також від сьогодні у центрі міста працює ярмаркове містечко. Тут можна придбати різні новорічні аксесуари та іграшки.

Попередня стаття

Тернопільськими тролейбусами їздив Миколай (Відео)

Наступна стаття

Що Миколай поклав під подушки тернополянам? (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.