Тернопільський підприємець видасть посібник із мережевого маркетингу (Відео)


На останньому в цьому році засіданні вченої ради ТНЕУ професорсько-викладацький склад підсумував рік, що минає. Ректор, проректори, декани й викладачі, а також доктори наук вищих навчальних закладів України зібралися за круглим столом. Зал засідань – переповнений.
Захід розпочався зі святкового вітання від творчого колективу ТНЕУ. Колядками, щедрівками та віншуванням студенти бажали усім здоров’я, миру та добробуту в Новому році.
Ректор економічного університету Андрій Крисоватий вручив членам колективу та науковцям почесні нагороди й відзнаки. Вітаючи, зауважив, що пишається сумлінною працею колег, адже вони утверджують високий статут університету.
– Ми гордимося тим, що саме ті, хто представляє практичну складову навчального процесу, захищають у нас кандидатські дисертації. Напрямок, який ми обрали на конференції трудового колективу, напрямок практично-орієнтованого університету підтверджують такі люди, як Тарас Володимирович Демкура, – каже ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий.
Диплом кандидата економічних наук отримав випускник університету, віце-президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура.
Підготували й захистили кандидатську дисертація по мережевим компаніям, глобальним компаніям мережевого маркетингу. Захист – блискучий. Адже представляти наукові здобутки людині, яка на цьому заробляє гроші, було дуже легко. Під час захисту була предметна дискусія, оскільки науковцям також було цікаво почути, що може нового їм сказати практик, – зазначила науковий керівник Тараса Демкури, доктор економічних наук, професор ТНЕУ Олена Сохацька.
Понад двадцять років подружжя Тараса та Ірини Демкур займається бізнесом прямих продаж у компанії Амвей. Ця сфера економіки, зазначає пан Тарас, сьогодні стрімко розвивається. Щорічний світовий товарообіг 182 мільярди доларів. Лише в Україні минулоріч у сфері прямих продажів сплачено понад мільярд гривень податків та задіяно понад мільйон людей.
Однак, в університетах, де викладають менеджмент та маркетинг, про цей вид підприємництва знають мало.
– Цей бізнес набагато ширший, ніж люди про нього знають. Ця кандидатська стала результатом того, що люди отримають правильну інформацію. Адже ця можливість бізнесу досить вагома, особливо в час кризи. Кожен може себе реалізувати саме тут, в Україні, особливо молодь, без фінансового ризику. Хорошим інструментом для побудови бізнесу є соціальні мережі. Це така міні франчайзингова модель бізнесу, якій більш, як 60 років, – розповідає віце-президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура.
Тарас Демкура каже, що гордиться червоним дипломом кандидата економічних наук. Адже це результат роботи в бізнесі разом з дружиною та сотні тисяч партнерів у 18-ти країнах світу.
За підсумками захисту дисертації до кінця року Тарас Демкура планує видати монографію. А у 2018-му в світ вийде підручник для студентів вишів. Підприємець переконаний у молоді має бути основа, аби сміливо започатковувати власну справу й розбудовувати успішну країну.

Попередня стаття

Sergey Sinkevich

Наступна стаття

У Тернополі розпочали виплату «субсидій»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.