Тернопільськими тролейбусами їздив Миколай (Відео)


Коляди, загадки, ігри та подарунки від Святого Миколая – в громадському транспорті.  Сьогодні Тернополем цілий день курсувало кілька «Тролейбусів щастя»: №160  – «Сім кольорів щастя», №161 – «Україно моя вишивана» та №166 – «Здоров’я». Їхніми пасажирами були сотні дітей з особливими потребами та учнів місцевих шкіл-інтернатів. Розважали дітвору волонтери – студенти педагогічного університету.

 

– Ми проводимо з ними не дуже рухливі ігри, інсценізували їм сценку до Дня святого Миколая, студенти співають, ми їм роздамо цукерки. Нам дуже подобається це робити, бо нам хочеться дарувати дітям свято. І коли ти бачиш посмішки на їхніх обличчях – це найбільший подарунок, ще й в такий день, – розповіла волонтер, студентка ТНПУ ім. В. Гнатюка Ірина Сухожак.

 

У святковому салоні безперервно лунав веселий спів та радісний сміх. Всі отримали цукерки від Святого Миколая, а дехто і різки від Чортика. Такий диво-транспорт курсував містом за спеціально розробленим маршрутом впродовж дня. Цього ж дня діти переглянули святкові вистави.

 

 

 

 

Попередня стаття

Майже двісті пунктів обігріву облаштують на Тернопільщині (Відео)

Наступна стаття

Тернопільську ялинку «запалили» від Вифлеємського вогню (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.