Кінець грудня – з мокрим снігом та дощем (Відео)


Цього тижня у Тернополі сніг, мороз й ожеледиця. На кінець грудня синоптики прогнозують періодичні дощі та мокрий сніг.

Через вплив циклону, який зраз над Білоруссю, у нашому краї прогнозують погіршення погодних умов.

– Сьогодні та завтра випадатиме невеликий сніг, поривчастий вітер 7-12 метрів/секунду, місцями пориви 15-20 метрів/секунду, збережеться ожеледиця, температура вночі від 4 до 9 градусів морозу, вдень від 0 до 5 градусів морозу, – розповів начальник Тернопільського обласного центру з гідрометеорології Степан Софінський.

На 22-23 грудня, за словами Степана Софінського, погодні умови зміняться. Область буде під впливом циклону зі Скандинавії. Проходитимуть атмосферні фронти, очікуємо помірний сніг, вітер від 7-12 метрів/секунду, місцями пориви 15-20 метрів/секунду, хуртовини. На дорогах ожеледиця і температура вночі від 1 до 6 градусів морозу, вдень від 0 до 5 градусів морозу.

У неділю, 24 грудня, істотних опадів не буде. Температура від 0 до 5 градусів морозу, а денні температури близько нуля. Останній тиждень року відзначиться підвищеними температурами, дням невеликий плюс. В окремі дні проходитимуть атмосферні фронти, вночі випадатиме сніг та мокрий сніг, а днями буде дощ і мокрий сніг.

Попередня стаття

Власну обсерваторію матиме сільська школа на Тернопільщині

Наступна стаття

У Тернополі з Нового року подорожчає проїзд

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.