Іронія долі: свідок смертельної ДТП загинув, даючи покази 

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 грудня о 23:37  поблизу села Івашківці Збаразького району. Під час оформлення смертельної ДТП в правоохоронців та потерпілих на швидкості в’їхало інше авто. У результаті ще одна людина загинула.

Спочатку на автодорозі Доманове-Коваль-Чернівці-Тереблече водій автомобіля MAN не побачивши на проїжджій частині 56-річного тернополянина, збив його. Травми виявилися несумісними із життям. Бачили ДТП кермувальник і пасажири іншого авто – Renault Trafic. Вони ж зупинилися та викликали поліцію і швидку.

На час спілкування з правоохоронцями кермувальник Renault Trafic припаркував авто на узбіччі перед автомобілем MAN. Близько 00:30 дорогою рухалося інше авто – Mercedes  Sprinter. Водій, не побачивши обгородженої території та інформаційних знаків про ДТП, влетів в автомобіль свідків. В салоні перебували працівник поліції  і пасажири. Слідча оглядала місце ДТП поруч.

Renault від удару почало рухатися вперед, збило поліцейську і врізалося у службове авто марки ВАЗ-2107. У результаті  зіткнення пасажири буса травмовані, один із них – 28-річний чоловік, загинув. Помер потерпілий у кареті швидкої допомоги. Ще трьох постраждалих, серед яких неповнолітня дівчинка, доправили до лікарні з забоями та переломами.

Слідчу бригада швидкої доправила в реанімаційне відділення. У жінки медики зафіксували політравми, струс, закритий та відкритий переломи стегнової кістки. Забої отримав і інший правоохоронець, але його не госпіталізовували.

Водій Mercedes Sprinter зупинився неподалік місця аварії  і втік. Особу чоловіка правоохоронці встановили. Через три години його розшукали. Вирішують питання про оголошення йому підозри.

Дана автопригода внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ. За скоєння ДТП відповідатимуть водій автомобіля MAN, і Mercedes Sprinter вирішуватиме суд. Триває слідство. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Колія, де 15-річного тернополянина вдарило струмом, досі не огороджена (Відео)

Наступна стаття

Винуватець ДТП, у якій загинув 19-річний хлопець з Бучаччини, відмовився від апеляції

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.