На тернопільську ялинку з ілюмінацією за мільйон з’їжджаються мешканці районів (Відео)


На головну ялинку Тернополя встановили 3D-ілюмінацією. Ялинкові електричні гірлянди замовило Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради. Від 25 грудня новорічна красуня може сяяти по-новому щодня.

– Ілюмінація обладнана контролером з різними світловими функціями, тому її можна перепрограмовувати, – розповідає заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський.

Варто зазначити, відкриті торги на новорічну ілюмінацію проводились з кінця листопада. Тендерні пропозиції надіслало: ТОВ «ЕЛЕКТОРОВЕЛД», місцеве ПП «Ялинка України» та київська фірма ТОВ «ЕЛЬКАМІНО». Останню, яка зазначила найменшу ціну 750 000 гривень, тендерний комітет міськради відсторонив. Торги виграла ПП «Ялинка України» з дорожчою пропозицією 880 000 гривень. Вперше тернополяни побачили 3D-ілюмінацію 24 грудня. Світитиметься новорічна красуня до 22 січня 2018 року.

Нагадаємо, цього року в Тернополі встановлена штучна ялинка, висотою 18,5 м. Для ялинки придбали нові іграшки та частково оновили ілюмінацію. 3D-ілюмінацію використовуватимуть також у наступні роки.

 

 

 

Попередня стаття

Винуватець ДТП, у якій загинув 19-річний хлопець з Бучаччини, відмовився від апеляції

Наступна стаття

Винуватець смертельної ДТП на Бучаччині сидітиме в СІЗО (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.