У новому році пенсіонери стануть багатшими майже на тисячу гривень

Фото з відкритих джерел

Середню пенсію в Україні у 2018 році підвищать на 900 гривень. Становитиме вона 2 тисячі 787 гривень. Зараз розмір середньої пенсії – 1 тисяча 886 гривень.

Закон про загальне пенсійне забезпечення Верховна Рада ухвалила 3 жовтня. Чинності він набув 11 жовтня 2017 року. Згідно із законом, розмір пенсії кожного громадянина України розраховуватимуть за новою формулою.

Зараз на порядку денному підвищення пенсій військовим пенсіонерам. У наступному році вона зросте на півтори тисячі гривень. Відповідний законопроект 13 грудня уряд направив до Ради національної безпеки і оборони. Після затвердження на РНБО, у Кабміні його планують прийняти в січні-лютому. Повідомляє УНІАН.

Попередня стаття

Тернополяни збирають підписи, аби відновити сполучення між Кемпінгом та Дружбою

Наступна стаття

Вберегти дороги від руйнації допоможуть сучасні мобільні лабораторії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.